Entrevista a David Molina, cuiner innovador de les Terres de Lleida:

   Entrevistadors: Sergi Lloret, Víctor Domingo, Albert Berga, Joan Garreta

 

(Si voleu, podeu escoltar el resum de l'entrevista que hem presentat a Com Ràdio , on hem participat en el concurs DiguesCom i, si us agrada, ens podeu votar)

 

A continuació, clicant els triangles podeu sentir els fragments de l'entrevista sencera 

Preguntes 1a part (1'24"):

  1.  Creus que és un bon sistema donar-se a conèixer a través d’un concurs culinari com l’Àngel Moncusí?
  2. Amb quin plat vas guanyar el concurs d’Àngel Moncusí?

Preguntes 2a part (1'42"):

  1. D’on et ve la dèria per la cuina?
  2. Quina cuina t’agrada més, la de l’àvia o la moderna de disseny?
  3. Cal crear plats estranys per converstir-se en un cuiner famós?

Preguntes 3a part (2'28"): 

  1. A Lleida, hi ha un bon nivell gastronòmic?
  2. La meta d’un cuiner és la d’aconseguir una estrella Michelin?
  3. Quin és el teu somni gastronòmic?

Preguntes 4a part (2'33")

  1. Quan elabores un plat, quins aspectes tens més en compte?
  2. Amb quin cuiner t’identificaries?
Preguntes 5a part (1'03")
  1. Com creus que serà el futur de la cuina?

 


 


Darrera actualització (dimecres, 20 d'octubre de 2010 22:17)

 
Secured by Siteground Web Hosting