Logo_DEFINITIU_ull_critic

Nintendo renova les consoles 3DS

La marca japonesa fa les pantalles més grans i accelera els seus processadors

Nintendo incorpora dues videoconsoles a la seva família portàtil: la New3DS i la New3DS XL, ambdues no representen una nova generació de consoles, però sí que substitueixen amb força millores els dos models anteriors.

La marca japonesa ha volgut arreglar, en aquesta nova actualització, el seu hardware, i concretament dos dels principals problemes que assenyalaven els consumidors dels seus jocs: la dificultat de mantenir el mode 3D si s’estava en moviment, així com la velocitat de càrrega d’alguns jocs.


Hi han afegit, també, un nou sistema de 3D que mitjançant la càmera controla la posició del jugador, d'aquesta manera s'aconsegueix adaptar molt millor el seu ús en temps real amb l’efecte tridimensional.

New-Nintendo-3DS-26
Les noves consoles tenen també un processador més ràpid que retalla el temps de càrrega de qualsevol videojoc.


Els canvis no només han sigut interns, la New3DS incorpora un segon stick i dos disparadors nous, i han augmentat el volum de la pantalla, ara és un 20% més gran que la seva predecessora, i tot i així, resulta més lleugera.


A més a més, està preparada per rebre 12 carcasses diferents que es posaran a la venda per personalitzar la videoconsola, i que fan un homenatge a alguns dels jocs més populars de la companyia, així com Mario Bros, The Legend Of Zelda i Donkey Kong.

43251_the_legend_of_zelda_majoras_mask_3d-v2

La sortida de les noves consoles va tenir lloc el proppassat 13 de febrer, i va anar acompanyada del llançament de dos jocs nous en exclusiva: The Legend Of Zelda: majora’s mask i Monster Hunter 4 ultimate.


Amb les noves consoles es pot jugar a tots els títols de les seves predecessores.


La New3DS es vendrà al preu de 169’99 € i la versió XL es vendrà al preu de 199’99.


Entre les decisions més impopulars hi ha la de no incloure el carregador de les videoconsoles, la qual cosa implica comprar un nou carregador, o utilitzar-ne un de les consoles anteriors, en cas de tenir-ne algun.


Heu tingut mai alguna consola Nintendo en les vostres mans?

Teniu pensat comprar-ne alguna?

Creieu que la New3DS tindrà més èxit que la 3DS?

I tu, què en penses?

Roger Peinado. Ull Crític

 
Secured by Siteground Web Hosting