Logo_DEFINITIU_ull_critic


ESPORTS AL MONTSUAR

Jornada del 7-2-15

El proppassat dissabte dia 7 de febrer del 2015, vam tenir competició amb els equips de futbol sala i de voleibol; en canvi, els jugadors i jugadores de bàdminton han descansat.

En general, podem dir que els resultats no van ser gaire favorables, ja que dels 4 partits disputats, un a futbol sala i els altres tres a voleibol, els nostres equips només en van poder guanyar un.

Futbol sala

El nostre equip el formen: Andreu Vicente, Mario Peregrino, Bernat Erta, Jonathan Amador, Cristian Zarcos, Joel Pérez, Manel Rodríguez, Adrià Puras, Jordi Monsonís, Albert Abadias, Marc la Torre, Andreu Jiménez, Genís Carulla i Joan Zambrana.

LOGO_FUTBOL_SALA_2015

Ens tocava jugar contra l'Episcopal B, i el vam perdre per 3-6. Al llarg de l'encontre, els nostres jugadors, amb ganes i il·lusió per tirar el partit endavant, ho van intentar tot, però no vam tenir massa sort de cara a la porteria. Algunes jugades dubtoses, amb criteri arbitral desfavorable, han fet que el marcador al final del matx fos massa gran pel que es va poder veure al llarg del partit.

Voleibol

En la categoria Infantil Femenina, les noies del B van perdre 0-2 contra el CERCEL, les del A van guanyar 2-0 contra el col·legi Claver B, i en categoria cadet, el nostre equip va perdre 2-0 contra el col·legi Claver Cadet-Juvenil.

LOGO_VOLEI_2015

Aquesta jornada els resultats no han estat gens favorables per als nostres equips, però tant els jugadors com les jugadores s'han esforçat molt, i han intentat fins al darrer alè de guanyar els seus respectius partits, per tant des de la secció d'esports de l'Ull Crític els felicitem per les seves ganes i il·lusió, i els encoratgem a continuar en aquesta magnífica línia, tot desitjant-los-hi molta sort de cara a la pròxima jornada.

Estàs apuntat en algun esport?

T'agradaria fer-ho?

Segueixes els resultats?

Mario Peregrino i Andreu Vicente. Ull Crític


 
Secured by Siteground Web Hosting