Logo_DEFINITIU_ull_critic

Tabac de contraban a l'aeroport Lleida-Alguaire

Agents de la Guàrdia Civil de Balaguer, han decomissat 30 quilos de picadura de tabac així com una vuitantena de paquets de tabac ros, durant els dos últims caps de setmana, de contraban procedent d'Andorra, de diferents marques, valorat en 2.826 euros, amb motiu de les inspeccions realitzades en el punt de facturació d'equipatge de l'Aeroport de Lleida-Alguaire.

Gurdia_Civil_i_la_picadura_de_tabac

Segons ha informat el Ministeri d'Interior en un comunicat, la partida més important va ser localitzada el proppassat diumenge 8 de febrer del 2015, cap a les 10.00 hores, en la maleta d'una persona anglesa que viatjava a Bristol, a qui li van trobar 9.500 grams de picadura de tabac procedent d'Andorra, valorat en 1.681,25 euros.

Duana_Lleida_Alguaire_Andorra__Javier_Garcia

El cap de setmana anterior, en un vol amb destinació a Londres, es van confiscar 20.500 grams de picadura de tabac de diverses marques, així com 80 paquets de tabac procedent d'Andorra, valorat en 1.145,25 euros, que portaven sis persones de nacionalitat anglesa.

Aeroport_Alguaire__Javier_Garcia

La Guàrdia Civil ha aixecat set actes d'aprehensió de contraban de tabac i han deixat tota la mercaderia a disposició de l'administració de la Duana de la Farga de Moles.

Creus que el contraban es modernitza?

T'imaginaves un fet com aquest?

I tu, què en penses?

Javier Garcia. Ull Crític

 
Secured by Siteground Web Hosting