Logo_DEFINITIU_ull_critic

Barça – Villareal, primera semifinal Copa del Rei

Des de la secció d’esports de l'Ull Crític, i davant el primer partit de l'eliminatòria de semifinals entre el Barça i el Villareal, creiem que aquesta la guanyarà, amb més o menys problemes, el F.C. Barcelona.

 logo_F._C._Barcelona__David_Noguera

Vet aquí les nostres raons:

1a) Ara mateix, els tres cracks blaugranes, la famosa tripleta formada per Messi, Neymar i Suárez, està en un estat de forma espectacular.

No solament pels gols que marquen, entre tots tres ja sumen 61 gols aquesta temporada comptant totes les competicions: Messi ja n’ha fet 34, Neymar 21 i Suárez n’ha marcat 6; sinó també pel global de les assistències -a altres companys o bé entre ells mateixos!- que ja arriben a 25!

Els tres davanters blaugrana cada dia que passa, cada partit que juguen, en cada entrenament que fan s’entenen millor entre ells.

Els_cracks_blaugranes__David_Noguera 

2a) Després de l'anomenada "crisi d'Anoeta", el F.C. Barcelona està en un estat de forma excel·lent: ha guanyat els 9 partits que ha disputat des d'aleshores, amb un joc molt bo, retrobant i perfeccionant el seu estil, sent letal en el contraatac, apretant els punys en defensa. Una autèntica màquina de fer futbol, que s'ha situat en la segona posició a la Lliga, a només 1 punt del Real Madrid.

3a) Un Barça total i més madur. I amb talent. El Barça comença a decidir els partits gràcies a l'efectivitat dels seus davanters. Un Barça més vertical, que sembla que es deixa dominar, però que sap, quan cal, colpejar millor. Cada cop que els tres davanters entren en joc, els altres equips i les seves aficions tremolen.

Un Barça en què Xavi ha retornat amb bon toc de pilota i bé físicament, i on, sobretot, Messi enamora quan toca la pilota.

Xavi_Hernndez__David_Noguera 

Al darrere, la defensa està pletòrica, guardant-se bé les espatlles i on destaca un Piqué en un estat de forma espectacular. A més a més, quan els altres equips intenten fer mal al Barça, apareix la figura omnipresent de Claudio Bravo amb les seves aturades clau, generalment poques, però decisives perquè l'equip no es descompassi mai!

Gerard_Piqu___David_Noguera 

Aquesta mateixa temporada 2014-15, el Barça s’ha enfrontat 2 cops contra el Villarreal, i en tots dos s’ha imposat per només un gol de diferència - 0-1 i 3-2 -, la qual cosa fa preveure una eliminatòria força igualada, però de clar color blaugrana.

  Copa_del_rei__El_trofeu__David_Noguera

Si els nostres pronòstics no fallen, i el F.C. Barcelona arriba a la final de Copa, estem convençuts que el Barça la guanyarà sense cap tipus de dubte, ja que els rivals que hi ha en l'altra semifinal són més assequibles que el mateix Villareal.

Espanyol o Bilbao? Barça campió!

Continuarà sent el Barça, el rei de Copes?

I tu, què en penses?                                          

 

David Noguera. Ull Crític.

 
Secured by Siteground Web Hosting