Logo_DEFINITIU_ull_critic

Monopoly: 80 caixes del joc amb diners reals!

Per commemorar el 80è aniversari del llançament del clàssic joc de taula Monopoly, la companyia ha llançat a França una autèntica bogeria: surten a la venda 80 caixes d'edició limitada amb diners reals!

Tal com sona!

El fabricant del joc, Hasbro, ha substituït els falsos bitllets del joc per euros tan reals que aquell que trobi la caixa premiada, es pot emportar més de 20.580 euros!

 monopoly__Els_diners_de_veritat__Maria_Toms

Hasbro fa cas així a les peticions dels milions d'aficionats del joc, i compleix amb el repte de fer realitat les fantasies i els somnis dels milers de jugadors d'aquest famós joc, d'arreu del món, que desitjaven que els diners del Monopoly fossin reals.

El fabricant ha repartit milers de bitllets d'euros en 80 caixes del joc.

Ara bé, només una d'elles conté "la grossa": 20.580 euros!, la quantitat total dels diners 'fals' que té la banca en el joc.

Unes altres 10 caixes contenen 300 euros, en bitllets de 20, 50 i 100, i , finalment, les altres 69 tenen 150 euros, en bitllets de 10 i 20 euros.

MOLTA SORT!

El repartiment s'ha realitzat davant notari, i com a dada curiosa cal fer esment al fet que a l'hora d'empaquetar, es van trobar que alguns jocs amb els diners reals, si bé el pes de la caixa no patia alteracions, presentaven un volum diferent de la resta, ja que al costat del diners reals, també hi ha els diners falsos del joc, la qual cosa podria donar pistes als consumidors, segons ha revelat la gerent de la marca, Florència Gaillard.

 monopoly__La_Caixa_del_joc__Maria_Toms

A més d’astúcia, s’ha de tenir molta sort per trobar la caixa guanyadora.

Una tasca molt complicada, ja que a França es venen 500.000 jocs de Monopoly a l'any!

Creus que a algú li tocarà "la grossa"?

Què et sembla aquesta iniciativa?

I tu, què en penses?

 

Maria Tomàs. Ull Crític

 

 
Secured by Siteground Web Hosting