Logo_DEFINITIU_ull_critic


Super Smash Bros Wii U

Si un usuari de Nintendo tingués una fantasia, probablement el més proper seria aquesta: un videojoc en què les seves icones més estimades es reunissin.

Super Smash Bro, torna ara en la seva versió de sobretaula, per demostrar perquè Sakurai ha estat tancat durant tots aquests anys. És hora d'un Smash.

Fem 1 Smash?

Aquesta serà la pregunta més pronunciada pels usuaris de Nintendo en els propers mesos. Es tracta ja de tot un fenomen, de gairebé una religió, en la qual combreguen centenars de milers d'usuaris. La cita és obligada per a cada nova generació, perquè la Gran N sap que als seus seguidors el que els hi agrada és veure les grans icones de la companyia enfrontant-se en batalla.

És una fantasia nintendera, i encara que la versió de Wii O hagi arribat més tard, a causa de problemes en el seu desenvolupament, en aquest cas molt més complex, gaudeix d'un acabat i qualitat molt semblant a la versió de 3DS.

caratula_smash_bros_wiiU__Roger_Peinado

Manté les bases que la saga va estrenar fa 15 anys, afegint-hi més personatges, incorporant nous decorats, fent lleus retocs sobre la fórmula, ajustant el control, i revitalitzant l'essència del joc amb formes mai vistes.

Les accions són molt bàsiques, sense necessitat de malabars. Un botó per saltar, un altre per agafar enemics, utilitzar l'escut i dos per atacar, resultant diferents maniobres en combinar-los amb les quatre direccions de l'estic.

Simple i intuïtiu, no cal saber molt més. La resta, que no és poc, ho anirem aprenent sobre la marxa, practicant molt, dominant els punts forts i febles de cada personatge, així com les peculiaritats de cada escenari.

Des de la secció de jocs i informàtica de l’Ull Crític, estem convençuts que us agradarà més l’edició de Wii U que la de N64!

I tu, què en penses?

Roger Peinado. Ull Crític.

Darrera actualització (divendres, 6 de febrer de 2015 10:36)

 
Secured by Siteground Web Hosting