Logo_DEFINITIU_ull_critic

Rafa Nadal mostra bones vibracions a Austràlia

Rafa Nadal arribava a l’Open d’Austràlia després de caure en la primera eliminatòria a Doha. I a Melbourne, després dels problemes amb la calor dels primers partits, el de Manacor s’ha retrobat amb el seu tenis.

Nadal s'ha desfet del sud-africà Kevin Anderson en tres sets per 7-5 6-1 i 6-4, i s'ha classificat per als quarts de final del torneig de Melbourne. No ha estat un partit fàcil per al manacorí, que durant els primers punts, i al llarg del primer set ha tingut problemes amb el bon servei del Sud-Àfrica. Després, ja més entonat i ficat dins el partit, ha guanyat fàcilment els altres dos sets i s'ha classificat per a la següent ronda.

Als quarts, s'ha trobat amb un jugador més complet i amb grans dosis de tennis, Tomas Berdych. El tennista txec, número 7 mundial, s'ha imposat per 6-2, 6-0 i 7-6 (7-5).

En una hora justa Berdych ja portava dos sets a favor seu en el marcador de la central Rod Laver Arena, i Nadal només havia aconseguit guanyar dos jocs.

Caldrà esperar un altre any, malgrat que el torneig d'Austràlia, el primer dels grans Slams de la temporada, mai se li ha donat massa bé al jugador manacorí.

Rafa_Nadal_amb_cara_de_desseperaci__Adri

Tot al contrari de Novak Djokovic, el número 1 del món no solament ha arribat a la final, sinó que l'ha guanyada amb tota autoritat davant Murray.

La final només va tenir una mica d'igualtat i interès en el segon set, que es va emportat el jugador escocès, ja que Novak Djokovic va tornar a gesticular ostensiblement, fent veure i mostrant uns dolors al turmell dret que la posada en escena posterior van, com a mínim, posar en dubte.

El mateix Andy Murray es va queixar després de la final de l’Open d’Austràlia, tot i que ell mateix sempre s’ha caracteritzat per oferir una vena interpretativa que va més enllà de l’habitual.

El resultat final va ser 7-6, 6-7, 6-3 i 6-0 per a Djokovic.

Els_finalistes_amb_els_trofeus__Novak_i_Andy_Murray__Adri

Des de la secció d’esports de l'Ull Crític, felicitem Novak Djokovic per la seva victòria al gran open d’ustràlia, ja que amb aquesta nova victòria ja n'ha aconseguit guanyar 5, fita reservada només als grans tennistes!

D'altra banda, donem tots els ànims a Rafa Nadal de cara al proper torneig, que pugui anar millorant el seu joc, s'oblidi de la lesió i es torni a convertir, a poc a poc, en el gran jugador de tennis que és, potser, fins i tot, podrà amenaçar el jugador serbi en el regnat del tennis mundial.

Novak_Jochovich_guanya_el_5

Rafa Nadal, podrà recuperar el seu nivell de joc?

Hi ha cap altre jugador que pugui aturar Novak Djokovic?

I tu, què en penses?

Adrià Guiu.Ull Crític.

 
Secured by Siteground Web Hosting