Logo_DEFINITIU_ull_critic

Tarragona, Girona i Lleida, unitats contra infarts tot el dia

El servei funcionarà les 24 hores, a partir del febrer, després de la mort que va tenir lloc a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

La Conselleria de Salut va confirmar que a partir del mes de febrer la Unitat d'Hemodinàmica de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona funcionarà les 24 hores del dia.

Una bona notícia que milers d'usuaris de la sanitat pública esperaven des d'aquest últim Nadal, quan un home que havia patit un infart va morir durant el trasllat a Barcelona perquè la malaltia se li va detectar quan el servei tarragoní ja havia tancat les portes, ja que l'horari en aquelles dates nomésera de les 8 del matí a les 8 del vespre.

2a_foto_Clara_Masip__Hemodinmica

L'ampliació del servei també afectarà les unitats dels hospitals Arnau de Vilanova de Lleida i Josep Trueta de Girona, que ampliaran l'horari.

En declaracions a TV-3, el conseller Boi Ruiz va desvincular l'ampliació de l'horari al fer desgraciat de la mort del malalt, i va recordar que el seu departament ja es va comprometre, fa un parell d'anys, a revisar les necessitats d'aquest servei el primer trimestre del 2015.

El 29 de gener, el conseller es va desplaçar a Tarragona, i allí va precisar la data a partir de la qual s'ampliarà el servei, malgrat que tot apunta que es portarà a terme a partir de la segona setmana del mes de febrer.

Després de l'anunci de Boi Ruiz i en vista de les explicacions proporcionades pel delegat de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin, i també pel responsable territorial de Salut, Josep Mercadé, un grup de sindicalistes de CGT que ocupaven la delegació de la conselleria a Tarragona, des de feia cinc dies, van decidir posar fi a la protesta.

clara_masip_Imatges_manifestacions_sanitat

Què en penses de la nova decisió del govern?

Creus que ha estat una decisió correcta i necessària?

I tu, què en penses?

Clara Masip. Ull Crític

 
Secured by Siteground Web Hosting