A segon d'ESO hem estat treballant molt, durant aquest 2n trimestre. El treball per tasques posa en funcionament una multitud de procediments, d'intencions, de coneixements i d'intuïcions  per aconseguir el producte que ens hem proposat. Aquest cop l'objectiu consistia en l'elaboració d'una guia de viatges una mica especial. Cada grup de treball ha dissenyat un itinerari per tot el món, per trobar llocs d'interès per visitar.

Viatjar

De vegades han estat centres històrics; d'altres vegades, centrals d'energia o ciutats olímpiques. També hem parlat amb persones que viuen en llocs  remots... Ens han calgut els coneixements de ciències, de socials, de llengua, de plàstica, d'idiomes, d'esports.... Tot hi ha capigut. I al final hem explicat la nostra experiència en un bloc que podeu visitar.

Ara, un cop retornats a casa, us convidem a recórrer pel vostre compte el viatge que hem fet. Trieu l'itinerari que més us agradi i aprofiteu per aprendre moltes coses que nosaltres hem trobat interessants. Som-hi!

De vol en vol (viatge virtual)

També ens ha agradat explicar-ho de viva veu als nostres companys. Si voleu podeu veure les fotografies d'alguna d'aquestes exposicions a la classe.

Viatjar2

Fotografies de les exposicions a cada classe

Darrera actualització (dijous, 4 d'abril de 2013 23:30)

 
Secured by Siteground Web Hosting